Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Gassel

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Gassel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Gassel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Gassel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Gassel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Gassel zoals o.a. Grave, Escharen, Velp, Gassel, Bikkelkamp, Binnenstad-Grave, Buitengebied Gassel, Buitengebied-Noord inclusief rijksweg, Buitengebied-Oost, Buitengebied West inclusief Raam, Buitengebied Zuid, De Stoof, Escharen kom, Esterveld, Gassel kom, Industrieterrein De Eek, Industrieterrein Wisseveld, Mars, Nieuw Veld, Oud Velp, Zittert


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Gassel (dialect: Gààsel) is een dorp, behorende bij de gemeente Grave in Noord-Brabant. Het ligt tussen Grave en Beers in. Ook is Gassel de naam van een voormalige gemeente die van 1811 tot 1942 heeft bestaan. In dat jaar werd de plaats bij de gemeente Beers gevoegd. In 1994 werd de gemeente Beers verdeeld tussen de gemeenten Cuijk en Grave.
Gassel ligt op een donk, die zich ongeveer 1 km ten zuiden van de huidige bedding van de Maas bevindt. Op deze hoogte vond men bescherming tegen de toen nog ongetemde rivier. Ten zuiden van het huidige dorp stroomde de Beerse Maas. In 1964 werd nabij de buurtschap Nieuw-Gassel tijdens het ploegen een bronzen kokerbijl aangetroffen uit ongeveer 800 v.Chr., de Late bronstijd. In de buurt van Gassel werden eveneens overblijfselen uit de tijd van de Merovingen gevonden, zoals sporen van een 7e-eeuwse hoeve en een viertal Merovingische waterputten. Het dorp is ontstaan uit een groepje boerderijen aan de rand van de donk, waarvan de bewoners landbouw bedreven op kleine akkers en weilanden in de omgeving. Bestuurlijk behoorde Gassel sinds de Middeleeuwen tot het Land van Cuijk. De oudste vermelding van Gassel dateert van 1337. Er was toen reeds sprake van een eigen laatbank..
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven