Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Prinsenbeek

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Prinsenbeek

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Prinsenbeek

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Prinsenbeek.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Prinsenbeek.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Prinsenbeek zoals o.a. Abdisstraat, Akkerlaan, Banierstraat, Baroniestraat, Beekhof, Beekse Stationsweg, Beeksestraat, Begijnenakker, Berkenlaan, Bessertpad, Beukenhof, Bijster, Blauwe Baan, Bochtakker, Bongerd, Boonhof, Bosdaldreef, Bosloop, Boterbloemstraat, Brabantstraat, Brielsedreef, Brouwersbos, Buitenwal, Buntheide, Burgemeester Baetenspark, De Bunders, De Gemetjes, De Lind, Deken Maeslaan, Den Elst, Domeinakker, Dopheide, Dries, Eglantier, Essendreef, Frankenlaan, Ganzerik, Geerakker, Gertrudislaan, Gertrudisoord, Gouden Regen, Groenstraat, Halseweg, Harmonielaan, Haverdijk,Hazelaar, Heertgank, Heesterbospad, Heiakker, Heibloempad, Heikantsestraat, Heisprong, Heiveld, Hertenhoek, Hesseling, Hoge Heide, Hooglaarsestraat, Hooimade, Julianalaan, Kapelstraat, Kapittelhof, Kerkewei, Kettingdreef, Klaverveld, Korenpad, Krekelweg, Kriekenveld, Kruispad, Lavendelheide, Leliehof, Liesbosdreef, Lijsterpad, Liniewal, Logtenburg, Loopstraat, Markt, Mastlanddreef, Meers, Meester Bierensweg, Merlijnshof, Merlingsakker, Middenakker, Middenweg, Molen De Beerstraat, Moleneind, Molenstraat, Mulderspad, Nassaustraat, Neelstraat, Nieuwveerweg, Nijvelstraat, Omloop, Oude Molenweg, Overbroek, Overveldsestraat, Paantjensstraat, Parklaan, Pasquelaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Prinsenbeek (Brabants: De/D'n Beek) is een dorp in de gemeente Breda in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. In 1997 ging Prinsenbeek evenals Bavel, Teteringen en Ulvenhout op in de gemeente Breda, na een gemeentelijke herindeling en werden het dorpen in deze gemeente. Prinsenbeek ligt ten westen van de A16 en de HSL-Zuid, dicht bij de Haagse Beemden. Via een voetgangersbrug is er toegang tot station Breda-Prinsenbeek aan de oostkant van de A16.
Beek werd in 1796 een zelfstandige parochie. Het dorp heette aanvankelijk Beek. De Prinsenhoeve te Beek wordt al in de veertiende eeuw genoemd en omstreeks 1430 was er sprake van een buurtschap. Deze ontstond op een plaats waar twee waterlopen vanuit het Liesbos samenkwamen. In de 17e eeuw ontstond er een soort markt, wat niet meer was dan een verbreding in de straat. Aan de markt stond de 15e-eeuwse de Sint-Gertrudiskapel, die nog in 1520 werd genoemd. Beek werd in 1796 een zelfstandige parochie die zich afsplitste van die van Princenhage, waartoe het dorp al sinds 1316 behoorde. De parochie was gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart. Sint-Gertrudis werd gehandhaafd als tweede patroonheilige. In 1648 werd de kapel genaast en deed dienst als school. Aldus ontwikkelde Beek zich tot een dorp, waarin ook enkele middenstanders zich vestigden, en later ook wat renteniers van boerenafkomst. In 1832 werd de kapel gesloopt.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven