Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Meerveldhoven

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Meerveldhoven

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Meerveldhoven

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Meerveldhoven.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Meerveldhoven.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Meerveldhoven zoals o.a. Ligt, Hermannistraat, Sledsenpad, Jaspersstraat, Van Nuenenstraat, Van Vroonhovenlaan, Raadhuisstraat, Kapelstraat-Zuid, Mariaplein, Schoolstraat, Mariaoord, ter Eik, Adriaansdreef, Hagendorenseweg, Abramsdreef, Jacobsdreef, Christiaansdreef, Koning Kyriëweg, Jertjespad, Kleertjespad, Aerdmennekesbaan, Sagenstraat, Lepelkesweg, Ariespad, Broekweg, Provincialeweg, Julianastraat, Oranje Nassaulaan, Wilhelminastraat, Emmastraat, Koningsveld, Willemstraat, Bernharddreef, Hendrikdreef, Sophiadreef, Anna Paulownadreef, Frederikadreef, De Run, Kempenbaan, Pietershoek, Merefeltstraat, De Witstraat, Windmolen.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Meerveldhoven was oorspronkelijk een kerkdorp en vormt tegenwoordig een wijk in de gemeente Veldhoven. Voor de gemeentelijke herindeling van 1921, waarin de gemeente Veldhoven is gevormd, was Meerveldhoven onderdeel van de gemeente Veldhoven en Meerveldhoven. Het dorp is nooit een zelfstandige gemeente geweest.
In de 7de eeuw ontstond de nederzetting Meerveldhoven als een Frankische kolonie. Uit die tijd dateert een rijengrafveld, wat in 1955 bij opgravingen ter hoogte van het huidige Dr. Elsenpark in de wijk Cobbeek werd aangetroffen. Op een oorkonde uit circa 775 uit het register van de abdij van Lorsch wordt Meerveldhoven, toen geschreven als Martfelden, genoemd. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven