Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oudenbosch

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oudenbosch

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Oudenbosch

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Oudenbosch.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Oudenbosch.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Oudenbosch zoals o.a. Oud Gastel, Stampersgat, Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, A Koenestraat, Aakstraat, Abeelstraat, Acaciastraat, Acer Flamingolaan, Achter ‘t postkantoor, Albanoweg, Aloysiushof, Alverno, Ambachtenstraat, Ankerstraat, Anna Melortlaan, Bansingel, Beatrixlaan, Beukenlaan, Blauwe Hoefweg, Boeierstraat,Boogaertshof, Bornhemweg,Bosschendijk, Boterpotten, Bourgognekruisstraat, Boutweg, Br Christofoorlaan, Brouwerijstraat, Burg Teijssenstraat, Burg Van den Drieslaan, C Raaijmakerslaan, Cederstraat, Chirurgijnslaan, Darinkveld, De Baarlebossche, De Blikken, De Gorzen, De Meren, Den Driehoek, Dennenstraat, Doelpad, Dr Cuijpersstraat, Dr Huijsmansplantsoen, Dr Schaepmanstraat, Drimmelaarstraat, Duiventoren, Eikenlaan, Elzenstraat, Entstraat, Esdoornstraat, F de Vriendtstraat, Fenkelstraat, Fortuinstraat, Franciscuslaan, Frascatilaan, Galgestraat, Gasthuislaan, Geijzestraat, Gekroonde Hart, Groene Woud, Havendijk, Havenhoofd, Hazelaarstraat, Hemiksemstraat, Hermelijnlaan, Het Bossche Laag, Heudestraat,Iepenstraat, IJsbaan, in den Boomgaert, Industrieweg, J M van den Berghstraat, Jaagpad, Jaap Edenlaan, Jan Gielenplein, Jan Teunisstraat, Jasmijnlaan, Jezuïetenplein, Julianalaan, Juvenaatlaan, Kaaistraat, Kade, Kastanjestraat, Kempenaarstraat, Kerketiend, Klinkstraat, Koestraat, Koggestraat, Kwekerssingel, Lage Made, Langeweg, Lariksstraat, Lateranen, Leiboom, Leliestraat, Lijsterbesstraat, Lindestraat, Linnaeuslaan, Lisdodde, Lollestraat, Luit Looymanshof.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Oudenbosch (Brabants: Ouwebos) is een plaats in het westen van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt niet ver van Etten-Leur en Roosendaal. Oudenbosch is vooral bekend vanwege de grote Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara die er tussen 1865 en 1892 gebouwd is en waarvan het ontwerp is geïnspireerd door twee Romeinse kerken. De koepel van de basiliek is een (verkleinde) kopie van de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en de voorgevel is een kopie van de voorgevel van de Sint-Jan van Lateranen in Rome. Oudenbosch is een voormalige "vlek" en voormalige gemeente; de gemeente ging in 1997 op in de gemeente Halderberge. In Oudenbosch staat het gemeentehuis van de nieuwe gemeente.
In 1275 schonken Arnoud van Leuven en zijn echtgenote Elisabeth, heer en vrouwe van Breda, het Baerlebosch en tweehonderd bunder moeras aan de Sint-Bernardusabdij te Hemiksem. De monniken lieten het gebied ontginnen, en omstreeks 1300 werd door hen een kanaal gegraven, de huidige Oudenbossche Haven (Oost-Vaardeke en West-Vaardeke). Aan het havenhoofd werd het Oude Baerlebosch gesticht. Aan de verbinding tussen de Dintel en de Mark, de Barlaecke, werd het Nieuwe Baerlebosch gesticht, bestaande uit een aantal huisjes en bedrijfjes. Oudenbosch groeide uit tot een dorp. Het haventje werd gebruikt om de turf die uit het zuiden kwam op grotere schepen over te slaan en via het West-Vaardeke en het Oost-Vaardeke naar de Dintel en zo naar Dordrecht te vervoeren.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven