Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Goirle

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-Goirle

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Goirle

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Goirle.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Goirle.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Goirle zoals o.a. Goirle-Centrum, Grobbendonck, De Groote Akkers, De Hoge Wal, Abcoven, Wildackers, ‘t Ven, De Boschkens, De Hellen, De Nieuwe Erven, Hoogeind, Sportpark Van den Wildenberg, Bedrijventerrein Tijvoort, Verspreide huizen Goirle, Riel, Bedrijventerrein Riel, Sportpark De Krim, Verspreide huizen Riel, ‘t Ven, Abcoven, Bedrijventerrein Riel, Bomen, Burgemeesters, De Boschkens-Oost, De Boschkens-West, De Groote Akkers, De Hoogte, De Leijzoom, De Nieuwe Erven, De Vallei, De Villa, Geestelijken, Goirle-Centrum, Grobbendonck, Herstallen, Hoogeind, Kruiden, Riel-Dorp, Rivieren, Spaansehoek, Sportpark De Krim, Sportpark Van den Wildenberg, Tijlvoort-Noort, Tijlvoort-Zuid, Tilburgseweg, Vennen, Verspreide huizen Goirle, Verspreide huizen Riel.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Bij de gemeentelijke herindeling per 1 januari 1997 zou Goirle aanvankelijk bij Tilburg gevoegd worden. Na verzet bleef Goirle zelfstandig en vond een uitbreiding plaats met de kern Riel, die tot dan toe deel uitmaakte van de gemeente Alphen en Riel. Ook de buurtschap Breehees, dat aanvankelijk bij Hilvarenbeek hoorde, werd toen aan de gemeente Goirle toegevoegd.
Opgravingen uit 1896 toonden aan dat er reeds in de 12e eeuw een kerkje is geweest. Goirle maakte toen deel uit van de heerlijkheid Groot-Tilburg. Niet lang na 1200 kwam dit gebied onder bestuur van de Hertog van Brabant. De eerste vermelding van de familienaam Goirle stamt uit 1214, waar gewag wordt gemaakt van ridder Gerhard van Gorle, vazal van Hertog Hendrik I van Brabant. Ook de ridders Jan van Goerle en Wouter van Goerle werden genoemd in de 13e respectievelijk de 14e eeuw. De plaatsnaam Goirle werd voor het eerst genoemd in 1298, en later in 1312 en 1315
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven