Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-'s Hertogenbosch

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant-‘s Hertogenbosch

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-S-hertogenbosch

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in S-hertogenbosch.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in S-hertogenbosch.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-S-hertogenbosch zoals o.a. ‘t Ven, A2 zone Rosmalen-Noord, A2 zone Rosmalen-Zuid, Aawijk-Noord, Aawijk-Zuid, Abdijenbuurt, Bazeldonk, Bedrijvenpark De Brand, Bedrijventerrein De Herven, Bedrijventerrein Kruisstraat, Bedrijventerrein Maaspoort, Bedrijventerrein-Noord, Bedrijventerrein Nuland, Bedrijventerrein-Zuid, Binckhorst, Binnenstad-Centrum, Binnenstad-Noord, Binnenstad-Oost, Bokhoven, Boschveld, Brabantpoort, Broekland, De Bossche Pad, De Buitenpepers, De Donk, De Edelstenenbuurt, De Gestelse Buurt, De Groote Vliet, De Hambaken, De Haren, De Herven, De Hinthamerpoort, De Hofstad, De Hoven, De Italiaanse Buurt, De Koornwaard, De Kruiskamp, De Lage Kant, De Lanen, De Meerendonk, De Moerputten, De Muntel, De Muziekinstrumentenbuurt, De Overlaet-Oost, De Overlaet-West, De Reit, De Rietvelden-Oost, De Rietvelden-West, De Rompert, De Schutskamp, De Slagen, De Sprookjesbuurt, De Staatsliedenbuurt, De Vliert, De Vutter, De Watertuinen, Deuteren, Empel-Oost, Engelermeer, Ertveld, Graafsebuurt-Noord, Graafsebuurt-Zuid, Grevelingen, Heeseind, Henriëttewaard, Het Bossche Broek, Het Vinkel, Het Zand, Het Zilverpark, Hintham-Noord, Hintham-Zuid, Hondsberg, Kloosterstraat, Kom Empel, Kom Engelen, Kom Nuland, Kom Vinkel, Kruisstraat, Landelijk gebied De Groote Wielen, Landelijk gebied Vinkel, Lokeren, Maasakker, Maasdal, Maasoever, Maasstroom, Maasvallei, Maliskamp-Oost, Maliskamp-West, Molenhoek, Orthen, Orthen-West, Orthenpoort, Oud Empel, Overig Landelijk gebied De Groote Wielen, Paleiskwartier, Pettelaarpark, Rosmalen Centrum, Rosmalense Polder, Sparrenburg, Veemarktkwartier, Vinkeloord, Vlietdijk, Vughterpoort, Willemspoort, Zuid


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Tevens is het de hoofdplaats van gemeente 's-Hertogenbosch.
De stad draagt de bijnaam 'Moerasdraak'. Deze naam heeft de stad overgehouden aan haar rol in de Tachtigjarige Oorlog. 's-Hertogenbosch was toen een vestingstad omringd door Moeras zoals Het Bossche Broek en de Moerputten, waardoor de stad 'onneembaar' werd geacht.
's-Hertogenbosch kreeg in 1184 stadsrechten van graaf Godfried III van Leuven, die ook hertog van Neder-Lotharingen was als Godfried VII. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven