Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oploo

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Oploo

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Oploo

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Oploo.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Oploo.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Oploo zoals o.a. Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst, Grotestraat, Kasteelgracht, Van Stalbergenstraat, Van Steenhuijsstraat, Gildestraat, Creijtestraat, Deken, Schmerlingstraat, Boortorenstraat, Vloetweg, ‘t Creytje, Mulderserf, Beeksenhof, Roelof Meijerplein, Pelmolen, Heiblok, Kamrad, Pelgang, Rondsel, Maalsteen, Holtmeulen, Van Hoevelwijckstraat, Blauwstraat, Steenakker, Lindelaan, Gemertseweg, Stootershutweg, Deurneseweg, Schipperspeel, Spekklef, Bus, Loonseweg, Broekstraat, Watermolenstraat, Hoogveld, Driehoek, Striep, Brugstraat, Eerste Stichting.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Oploo (dialect: Ploewwe) is een kerkdorp en voormalige zelfstandige gemeente in de huidige gemeente Sint Anthonis, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.
Oploo vormde vanaf het eind van de 14e eeuw een eigen Heerlijkheid met een eigen halsrecht. In 1393 werd deze heerlijkheid voor het eerst vermeld. Gerrit de Vette was de toenmalige heer. Vermoedelijk liet hij het eerste omgrachte kasteel bouwen, dat naderhand geleidelijk werd uitgebreid. Oploo behoorde tot het schepenbankgebied van Sambeek, maar kreeg na 1500 een eigen schepenbank die voor het eerst in 1560 vermeld werd. Vanaf de 16e eeuw tot 1750 was de heerlijkheid in bezit van het geslacht Van Steenhuijs. Dezen woonden elders, maar ze kwamen vaak op het kasteel, dat ze als jachtslot gebruikten. Ze bezaten namelijk een groot jachtgebied ten zuiden van Oploo. Met name Godevaert en Ludolf van Steenhuijs waren tevens ambtsman van het Land van Cuijk voor de Prins van Oranje en Ludolf had een hoge militaire positie bij de Staten-Generaal van de Republiek der Nederlanden.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven