Home » Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Vleuten-De Meern

Schoolfotograaf komt ook in Utrecht Vleuten-De Meern

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Utrecht-Vleuten-de-meern

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Vleuten-de-meern.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Vleuten-de-meern.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Utrecht-Vleuten-de-meern zoals o.a. Schoolstraat, J C Bloemstraat, Nieuwe Vaart, Herman Heijermansstraat, Multatulistraat, Boutensstraat, Couperusstraat, Frederik van Eedenstraat, Haarpad, Jacob Catsstraat, Camphuysenstraat, Dorpsstraat, Dorpsplein, Den Hamstraat, Wetering, Van Wanroystraat, Utenhamstraat, Van Woerdenstraat, Bernard van Hamstraat, Stationsstraat, Bottensteinweg, Pastoor Ohllaan, Puntenburg, Alenveltpark, Kees Valkensteinlaan, Prins Hendrikweg, Nassaustraat, Prins Bernhardstraat, Emmalaan, Julianalaan, Loswal.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Vleuten-De Meern is een van de tien wijken van de gemeente Utrecht, in de Nederlandse provincie Utrecht. De wijk bestaat uit de woonplaatsen[2] Haarzuilens, Vleuten en De Meern en de polder Rijnenburg ten zuiden van De Meern.
n 1811 werden uit de toenmalige gerechten Themaat, De Haar, Vleuten en De Meern, Ouden Rhijn, Heijcop, Papendorp, Galecop, Veldhuizen, Reijerscop-Kreuningen en Reijerscop-St.Pieters vier gemeenten gevormd: Vleuten, Oudenrijn, Veldhuizen en Haarzuilens. Uit (delen van) deze gemeenten ontstond op 1 januari 1954 de gemeente Vleuten-De Meern. Op 1 januari 2001 werd deze gemeente geannexeerd door Utrecht. Het oostelijk deel van de opgeheven gemeente, globaal het gebied ten oosten van de dorpen De Meern en Vleuten, behoort nu tot de wijk Leidsche Rijn. De buurtschap Nedereindseweg met aanliggende weidegronden, welk gebied tot 2001 tot de gemeente Nieuwegein behoorde, is aan de wijk Vleuten-De Meern toegevoegd. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven