Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Zeelst

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Brabant Zeelst

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Brabant-Zeelst

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Zeelst.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Zeelst.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Brabant-Zeelst zoals o.a. De Reijenburg, Heuvelstraat, Korenmolen, Korteweg, Heuvel, Binnenweg, Molenstraat, Hoogstraat, Broekweg, Sint Willibrordusstraat, Bisschopstraat, Den Duc, Kapelstraat-Noord, Ringoven, Valgaten, Tasveld, Koraal, Sportlaan, Schepenenstraat, Bevrijdingstraat, 17 Septemberstraat, Hoogepat, Vijverstraat, De Trog, De Stoop, Hemelrijken, De Kuip, Het Vat, De Wan, De Gaffel, De Zicht, De Poter, De Reek, Kruisstraat, Sint Severinuslaan, Blaarthemseweg, Borghoutspark, Pastorietuin, Sele, Peter Zuidlaan, Meerenakkerweg, Biezenkuilen, Bogereind.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Zeelst (Brabants: Zilst) was oorspronkelijk een kerkdorp en vormt een wijk in de gemeente Veldhoven. Tot 1921 was Zeelst een zelfstandige gemeente in Noord-Brabant. Later zijn delen van Zeelst geannexeerd door Eindhoven, onder andere om het vliegveld Eindhoven Airport geheel op eigen grondgebied te krijgen en om de wijk Meerhoven te bouwen.
Zeelst is vanaf ongeveer 1400 een zelfstandige parochie geweest. Ook was het een kleine heerlijkheid, waar een edelmansfamilie in een slotje woonde. Dit is in de 15e eeuw gebouwd door de familie Van Eijck en werd later bewoond door de familie Lier, die de heerlijkheid in bezit had. Op de plaats daarvan is nu een museum gevestigd. Bestuurlijk viel Zeelst evenals Blaarthem, Knegsel, Meerveldhoven, Oerle, Veldhoven, Vessem en Wintelre onder de schepenbank van Oerle, maar in 1560 werd deze opgesplitst, waarbij Veldhoven, Zeelst en Blaarthem een eigen schepenbank kregen. In 1811 werd Zeelst een zelfstandige gemeente.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven