Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Katwijk aan zee

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Katwijk aan zee

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Katwijk-aan-zee

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Katwijk-aan-zee.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Katwijk-aan-zee.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Katwijk-aan-zee en straten zoals bv Boulevard, Buitensluisstraat, E.A. Borgerstraat, Burgersdijkstraat, Koningin Emmastraat, Koningin Wilhelminastraat, Hoogstraat, Loggerstraat, Havenstraat, Haven, Waaigat, Emmaplein, Badstraat, Taatedam, Noordzeepassage, Baljuwplein, Tramstraat, Museumstraat, Westpad, Oostpad, Noordeinde, Hogeweg, Zeeweg, Weeshuisstraat, Oranjedam, Westerhof, Oosterhof, Zwanenburgstraat, Stationsstraat, Stengelinstraat, Torenstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafKatwijk aan Zee is een woonkern in de gemeente Katwijk in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
In de Romeinse tijd vormde hier na de verovering van de provinice Germania inferior de rivier de Rijn de noordelijke grens van het Romeinse Rijk. De Romeinse geschiedschrijver Tacitus beschreef ook dit gebied en op diverse plaatsen in de huidige Nederlandse provincie Zuid-Holland zijn overblijfselen van Romeinse oorsprong gevonden. De Romeinen bouwden hier een castellum, waarvan de overblijfselen uiteindelijk door de Noordzee zouden worden verzwolgen en dat lange tijd bekend stond met de Nederlandse naam Brittenburg. De keizer Caligula zou hier zijn exercitie die bekend werd als de "slag met de schelpen" hebben opgevoerd, voor zijn invasieplannen om Brittannia te veroveren, zoals beschreven door de Romeinse geschiedschrijvers Suetonius en Dio Cassius. De teksten spreken echter vooral van “de Gallische kust”, waardoor dan ook andere plaatsen zoals Boulogne-sur-Mer mogelijk kunnen zijn geweest, waar Het Kanaal het smalst is.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven