De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Provincie-nOord-brabant in de provincie Noord Brabant
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in de provincie Noord Brabant.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in de provincie Noord Brabant.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Noord-Brabant (Brabants: Noord-Braobant)[2] is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van de provincie is ‘s-Hertogenbosch. Eindhoven is met ruim 234.000 ingezetenen de gemeente met het grootste aantal inwoners; de grootse gemeente qua oppervlakte is Altena dat ruim 200 km² meet. Noord-Brabant telt circa 2,5 miljoen inwoners.
Historisch maakte de provincie deel uit van het hertogdom Brabant, dat in de middeleeuwen ontstond. Het strekte zich uit van ‘s-Hertogenbosch tot Brussel en was een welvarend en toonaangevend gewest. Aan die situatie kwam een eind door het uitbreken van de Nederlandse opstand. Het noordelijk deel van Brabant werd veroverd door de Staatse troepen. Bij de Vrede van Münster in 1648 kwam het veroverde gebied onder de naam Staats-Brabant bij de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden, terwijl het zuidelijke gedeelte Spaans bleef. Ten tijde van de Republiek was Staats-Brabant een zogeheten generaliteitsland, waarmee het lange tijd geen eigen stem had in het landsbestuur. Deze situatie duurde tot 1796, toen het gewest met autonome status toetrad tot de Bataafse Republiek.
Na de Franse tijd, bij de stichting van Verenigd Koninkrijk der Nederlanden in 1815, werden er op het grondgebied van het voormalige hertogdom Brabant drie provincies gevormd: Noord-Brabant, Antwerpen en Zuid-Brabant. Nadat België zich in 1830 afscheidde van het koninkrijk, bleef Noord-Brabant bij Nederland, terwijl beide andere provincies Belgisch grondgebied werden. Noord-Brabant maakte later in de 19e eeuw een geleidelijke groei van de welvaart mee. De landbouw was sterk bepalend voor de economie, tot aan de industriële revolutie. Onder meer de opkomst van het Philipsconcern markeerde de groeiende dynamiek van de provincie.
Het Noord-Brabant van de 21e eeuw bezit nog een herkenbaar eigen karakter, wat onder meer blijkt uit de Brabantse dialecten en tradities als het carnaval en de schuttersgilden. Het katholicisme dat eeuwenlang een maatschappelijk dominante factor was, heeft door de grote geloofsafval sterk aan invloed ingeboet. De provincie is de derde economie van Nederland, na Noord-Holland en Zuid-Holland. De agrarische sector heeft een bovenproportioneel aandeel in de Nederlandse landbouw. Met name bomen, aardbeien en asperges worden hier buitenproportioneel verbouwd. Wanneer men kijkt naar vee, is Noord-Brabant koploper in het houden van melkvee en pluimvee. Van economisch belang zijn verder onder meer de petrochemische industrie bij Moerdijk, het grote aantal distributiecentra, en de maak- en kennisindustrie in de Metropoolregio Eindhoven. (bron wikipedia)
Plaatsen in de provincie Noord Brabant Nederland waar de Schoolfotograaf al is geweest en/of ook komt: